söndag 26 september 2010

Stupid, stupid, stupid!

Jag är så osams med mig själv så det är inte klokt! Vi tar det från början: Gårdagen var så rolig på Friskis. Jag ledde två spinpass, gymmade, socialiserade med bra människor och så. Efter en snabb mellanlandning hemma var jag på underbart After Spinhäng hemma hos finaste familjen Bergman/Svensson. Vi gick så småningom till Friskis där jag drack för mycket vin i trevligt sällskap och nu, nu kommer vi till varför jag är så arg och frustrerad så jag bara vill gråta:

Jag blev uppbjuden och dansade bugg, trots att jag absolut inte kan dansa. Jag skuttade runt i alldeles för snabbt tempo, i strumplästen på halt jympagolv och så... Jag trampar snett och stukar foten. Ordentligt. Glatt konstaterar jag att det här kommer göra ont i morgon (läs idag), vilket jag hade förbannat rätt i, och bryr mig inte så mycket mer.

Promenerar hem på natten, lindar foten och ligger sedan resterande tid av natten och kan inte sova eftersom det gör så ont.

Jag kan ju knappt gå alls! Jag som ska leda spinpass i Trosa på tisdag, dansa zumba på onsdag och leda mitt ordinarie pass på torsdag. Troligt att det går? Nej, inte speciellt. Besvikelse, ilska, frustration är några ord som nästan räcker till för att beskriva vad jag känner just nu.

Idag är jag väldigt osams med mig själv.

2 kommentarer:

Billy sa...

Men Mia då! Att du skulle envisas med att gå hem. Lilla tokan. :/

Kram på dig

Mian sa...

Inte helt genomtänkt, helt klart. Men du vet, är det inte brutet så är det bara att köra på (om än i små doser och varsamt).

Tack för en trevlig kväll! Kram!