torsdag 14 februari 2008

Mmmm... chihuahua

Nu orkar jag inte vara snäll längre. Nu måste jag få bråka av mig lite.

De socialt inkompetenta, fjantmänniskorna som skulle ingå i triangelbytet drar sig ur. Det är dock ingen katastrof, tvärtom, eftersom vi då byter direkt med mannen med radhuset, men otroligt irriterande. De har varit hos oss i runda slängar åttahundra gånger, fem timmar vardera, känns det som. Och NU plötsligt har de kommit på att hon eventuellt ska läsa till läkare, och att de då eventuellt måste flytta till en annan stad. Ja, jösses. Tur att de hunnit vara här så mycket och kritisera vårt hem innan dess!

De har dessutom en chihuahua. Jag kan inte förstå vad för slags människor som skaffar en sådan. Man gör det ju inte för att man vill ha en hund, så varför skaffar man inte en katt i stället? De är vackrare, coolare och bjäbbar inte så man vill sätta en fot i häcken på dem. Denna äckliga lilla varelse har dessutom försökt skita på vår hallmatta. Jag skriver försökt, eftersom den puckade matten stod bakom och fångade upp skiten med en påse! Inte bannade hon hunden, inte slet hon upp den och rusade ut med den så den fick skita ute, och inte bad hon om ursäkt! Vidriga tingestar (matte och chihuahua)!

Själva har vi ätit chihuahua till middag i kväll. Det smakade utsökt och jag kan varmt rekommendera det!

















Möjligen kan man i sistnämnda fallet uttala chihuahua som köttfärslimpa.

3 kommentarer:

Tessie sa...

Smarrigt med chihuahua :-)

Anonym sa...

Man skall inte äta Chihuahua. Det finns ingen näring i dem. Det finns inga näringsmolekyler som är små nog att få plats i sånt elände.

Chihuahuan skaffas bara av tjejer som inte är gulliga men ändå vill höra gulliga ord uttalas i sin närhet. Ingen förståelse har de eftersom de valt en hund endast de finner fin, precis som med deras egen spegelbild.
Det blir inte jordgubbar om man sår ättika.

Mian sa...

Terese: Ja, det smakade utmärkt. Tack för tipset häromdagen!

Henningen!: Du har helt rätt! *fnissar åt sista meningen*