fredag 5 mars 2010

Pissed off, liksom

En sak som gör att jag har svårt för katter är att de pissar på väldigt osmidiga ställen, och att det sedan stinker så fruktansvärt.

Nu har en katt pissat i barnens vagn! Jag är så arg och så äcklad, men framförallt frustrerad eftersom jag inte får bort stanken! "Neutraliserande" spray, inköpt på DjurMagazinet funkar inte. Vanish Möbelspray funkar inte. Dusch i hett vatten funkar inte. Svordomar funkar inte. Jag blir galen!

6 kommentarer:

Stellan sa...

Flejma!! Först vagnen, sedan kattjäveln. Köp sedan en ny vagn, visa den flejmade kolbiten till katt för grannen tillsammans med räkningen på din nya vagn.
Sök på youtube på frusna spolarmunstycken så ser du hur man gör när man flejmar.

Mian sa...

Ah, tack!

Hmm...det verkar coolt att flejma...

Anonym sa...

Prova med ättika. Det brukar funka. På vagnen alltså....:)

Toril sa...

Shit va trist....hoppas att det löser sig...

Mian sa...

anonym: Lite frestande annars med ättika på kattens ägare! Men tack för tipset, får köpa ättika. Just nu står den pissiga delen av vagnen på verandan och torkar efter idogt skurande från min sida igår. Har inte vågat lukta på den idag, dock.

Toril: Ja, kan ju bli lite knepigt att få vagnen såld om den stinker piss. Sänker ju andrahandsvärdet något. Och det är dumt eftersom vargen kostade en slant. :-(

bluegreengrey77 sa...

Jag antar då att den delen av vagnen inte går att ta av o släga i maskinen. Synd för det brukar vara tillräckligt för att bli av med det. Det jag gjort förut är att fukta och strö på potatismjöl som sedan dammsugs bort. Upprepa tills det är luktfritt... fungerade på en sängsida som fått hankiss på sig. Sen är det ju värre om det är masonitstomme i vagnen för den kan ju suga i sig kisset med.... alltså i sitsen tänker jag då. Lycka till med ättikan. Klor fungerar vet jag men det kanske inte är att rekomendera på något som inte är vitt....