måndag 15 mars 2010

Nu är jag hel igen

Så slutade det göra fysiskt ont i mig. Mina barn är hemma igen och jag känner frid. Vägen från jobbet till förskolan idag kändes galet lång. Kvällen bestod av en trevlig middag, sagoläsning, gemensamt bad, gos, sagoläsning och nattning. Nu ska jag snart få krypa ner hos mina små gryn.

Minna tyckte förresten att hon behövde tvätta håret litegrann igår hos sin pappa. Med tandkräm. Hennes idéer är inte alltid de bästa.

5 kommentarer:

Linda sa...

Cirkeln är sluten. Vad gott att du är hemma med dina älskade barn igen <3

Mian sa...

Ja, det var tufft att vara ifrån dem så länge. Fast mest för mig, de hade det bra.

Linda sa...

Ja, det klart att dom hade det bra. Du måste träna på att vara ifrån dina barn och bara njuta. Det är du ju värd, då du har dom så mycket. Inget illa menat. Tycker bara att det verkar tärande för dig att vara ifrån dem.

Mian sa...

Jo, det är väl så att övning ger färdighet. Än så länge är det så att jag är lugn då barnen är hemma, och hyperaktiv då de är hos pappan. Måste lära mig att bara vara, tror jag.

Dessutom är jag dels fortfarande rätt slutkörd efter den tunga hösten, och bearbetar fortfarande en massa tuffa känslor beträffande "mitt misslyckande" att hålla ihop familjen.

Tack&kram!

Linda sa...

Meen åååh, jag förstår att du haft det tufft! Och jag vet ju hur det är, man mår ju som bäst då man har sina gryn runt sig. Som för mig och min man- tillfällena vi varit allena, går att räkna på en hand. Och då vi väl haft tomt på barn hemma, vad gör man då? Jo, pratar om dem nonstop. Går in till deras sängar och luktar på deras kuddar etc *S* Man är ju för lustig! Men jag vet samtidigt att det är viktigt att ladda om. Särskilt för dig, som har dem själv. Dom är ju iaf hos sin far och ingen tvivelaktig barnvakt. Trösta dig med att dom har det bra, njuter av pappatid och att du blir en än bättre mor då du har dem igen <3 Inte för att jag tror att man kan bli så mkt bättre :-) Kram tillbaks!