lördag 11 oktober 2008

Tack, tack, mamma!

Älskade ungen! Idag har det inte varit så mycket "Nej", men desto mer "tack, tack, mamma". Gulligaste söta pussungen! Hon är min lilla papegoja som härmar i stort sett allt jag säger och gör efter bästa förmåga. Det gäller att tänka sig för...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, ungar är väl för goa med alla sina nya ord, det är bara början för er, våran 3 åring Fia hon använder ord som hon hört någon säga , men hon sätter ibland in dem i fel sammanhang. Man får många skratt!

Anonym sa...

Ååhh... Jag har varit hemifrån alldeles för länge nu. Längtar mig sjuk efter Minna och dig. Sitter på Flugplats Köln Bonn och väntar på att få kliva på planet. En ganska liten flygplats och ovanligt stökig... Tänker på er. Vi ses ikväll.

Anonym sa...

Åh, Gullungen!
Kan tänka mig att du smälter när hon strålar med sina vackra ögon och säger så. Jag smälter ju bara jag ser de där ögonen.

Mian sa...

Maria: Ni får ta med tjejerna och komma hit! Jag vill träffa dem (ja, och er också). Treåringar är banne mig bland de coolaste i världen (jag vet att de även kan driva en till vansinne, men det är halva tjusningen).

Anno: :-D *stolt* Ja, jag smälter helt, och tack för komplimangen!