onsdag 1 augusti 2007

Perversioner

Det finns alla möjliga och omöjliga läggningar och böjelser, men det sjukaste av allt är nog att någon tagit sig tid och gjort sig besväret att göra denna karta.



Dags att bli orolig? Senaste gången jag gjorde Simpsons personlighetstest blev jag Moe! Undrar vad det innebär... Vilken Simpson är du? Testa på http://www.matthewbarr.co.uk/simpsons/.


Jag är helt bortom all räddning...

www.fultal.com

"Dina testresultat är klara:


Ditt Fultal är: 1020
Du tillhör Fultalsgrupp 8

Ditt Fultal är skyhögt över Socialstyrelsens
rekommendationer.

Analys:

FY!
Du är en synnerligen dekadent och dålig människa! På fultalsskalan slår du i taket. Beräkningar visar att, vore det inte för sådana som dig, skulle Landstingen kunna lägga ner var tredje venerisk mottagning.
Därmed är du och ett fåtal andra snuskhumrar direkt ansvariga för den dåliga standarden inom skola och äldrevård.
Antagligen är du känd från TV med alkoholproblem och/eller allvarliga problem med synen. Alternativt är du entusiastisk redaktör för en Swinger-spalt på en herrtidning som reser land och rike runt för att betygsätta olika klubbar.
Även om du för länge sedan gått förlorad i fulträsket, finns det fortfarande en chans för dig att betala tillbaka lite av det ditt fula leverne kostat samhället:
Ditt höga fultal kan fungera som varnande exempel för andra. Anmäl dig omedelbums som fultals-ambassadör och res runt och berätta avskräckande om dina erfarenheter i svenska skolor!"


För övrigt är nu Minnas amöba nästan en kändis. Den finns att hitta på ett par av bilderna på mcnytt.se, varav den märkligaste bilden där nog är den befinner sig i Stellan mun.


Måste packa. Aaaaarrghhhh

Inga kommentarer: