torsdag 23 augusti 2007

Aaaaargh!!!!!


Ibland blir jag så ARG OCH FRUSTRERAD! Eftersom jag försöker, försöker, försöker, FÖRSÖKER vara en sansad och mindre aggressiv människa än tidigare ska jag inte skrika, ska inte kasta saker, ska inte hoppa upp och ner. Men ÅÅÅÅÅHHHHH vad jag blir arg ibland!!! AAArrrghhhhhh!!!

Så där ja. Nu känns det nästan bättre.

Och jösses, idag slog Länstidningen rekord i dumhet! Vad sägs om detta?
Ute skiner sensommarsolen. Den inglasade balkongen med praktfulla blommor är en alldeles egen oas. Men det är långt ifrån det disciplinerade livet på barnhemmet för så många år sedan. Det skulle vara tyst och mörkt i sovsalarna. Som vuxen har hon undvikit syltade pumpor, som hon spydde upp när hon tvingades äta maten som serverades på hemmet. Hon fick ofta slag över örat, liksom de andra barnen när det föll personalen in. Eller så blev det andra bestraffningar.


Jag har alltså skrivt av stycket precis såsom det är skrivet. Och nu undrar jag;
Varför var man så elak mot kvinnan det handlar om? De hade ju kunnat tjäna pengar på att konservera och sälja pumporna hon kräktes upp. Om inte annat hade de kunnat tjäna pengar på att visa upp henne för andra; "Se då vi matar denna flicka med potatis och hon kräks upp syltade pumpor!"

En hel del andra frågor väcks förstås av artikeln. jag undrar även hur skribenten överhuvudtaget kan få arbeta kvar (det är inte första gången hon skriver helt vansinnigt dåligt), och meningen med slag över örat, vad vill hon egentligen säga om det? Mycket märkligt alltihopa. Fortsättning följer.

Och bilden ovan, vill jag för säkerhets skull påpeka, föreställer inte mig. Har googlat på Ilska och knyckt den.

Hur fasen länkar jag förresten, om jag vill att ett ord ska vara klickbart? Hjälp emottages tacksamt.

Tjuvlyssnat.se
Intresset för leksaker är dock en gemensam nämnare
Röda linjen

Mamma ~65: Du, den här sexklubben som Hedvig är med i…
Dotter ~35: Men mamma!
Mamman: Förlåt, sexföreningen.
Dottern: Mamma, det heter sexårsverksamhet!

10 kommentarer:

Anonym sa...

På 80-talet var det en flicka i Södertälje som påstods kunna svettas olivolja ur händerna. De kanske kunde slå sig ihop. Tänk dig... "Gudomliga syltade pumpor i olja". Eller "Mirakelpumpor i olja"...

Anonym sa...

Jag tror det var på 90-talet, faktiskt. :-)

Anonym sa...

Hehe, kan förstå att mitt namn lockat många att kolla in min blogg.

Mia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mia sa...

Jag försökte skriva och förklara hur du gör när du länkar ett ord men då blir det antingen en länk (eftersom jag skriver koden för det) eller så klagar blogger.com på att det är en ofullständig kod och kan därmed inte publiceras.

a href="http://www.moderskeppet.se/"Moderskeppet/a

Men om du har någorlunda kunskap av html så kan du kopiera ovanstående och lägga till < och > på två ställen där de ska vara =).

Anonym sa...

Vad var det för sexklubb?

Anonym sa...

Du kan även länka på föjlande sätt:
Markera ordet du vill ha som länk, klicka på knappen i blogspots meny som ser ut som en kedja på en jordglob. Skriv adressen. Hepp!

Anonym sa...

Hehe absolut, det kan vara bra att veta att det faktiskt finns fler som känner till lilla Ekenäs ;) Nog för att jag inte varit där sen..ja.. flera år but still ^^

Anonym sa...

Jag tror jag överlämnar Manfreds eventuella massager till dig. Eller till nån annan. :)

Anonym sa...

Tack snälla för hjälpen. Här ska länkas!

redaktören; Ja, Manfred är inte så bra på att massera, så det kanske är bättre för din nacke att han inte gör något. :-)