söndag 23 december 2012

Hej jul!




Så där. Sk*nkan från Astrid och Aporna är griljerad, en massa spännande piroger och filodegsknyten gjorda, fudge och ischoklad gjorda, huset ser ut som om julen kommit in och kräkts och jag har flocken samlad. Bring it on, julen. Jag är redo!

Gårdagens aktiviteter och tillhörande möten gick förresten över förväntan. Spännande det där med tillhörighet och likheter. Nåja, en del av gårdagens möten gav mersmak, andra inte. Vi firade med champagne efteråt.



Nu ska jag försöka få ordning på vår veganostkaka, vilken mest ser ut som en uppkräkt hundmatsportion.




Vårt julbord knäcker! Jag längtar till morgondagens middag. Det är skönt att inte bidra till ovanstående djurplågeri och klimatpåverkan.

God jul, vänner!

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Anonym sa...

GOD JUL!!!
Hoppas du får många fina klappar.
Och att barnen blir glada.

Från mig får du två små små klappar från Ytube:
1. Interpol- Lights, välj deras officiella video. Den är härligt konstig men spännande och jag hoppas jag missförstår texten rätt.
2. Lana del Rey- Ride, försök hitta den långa varianten med prat före och efter sången. Egentligen inte min typ av musik men otroligt bra. Och åkscenerna är coola.
Och om du har hård hud i baken och vill kan du få åka med i sommar.
God Jul igen!

Anonym sa...

Det är ju fortfarande julafton så jag passar på att lämna en lägesrapport. Jag träffade en jättesnäll farbrordoktor idag. Han gav mig en burk små,små vita piller som han tyckte att jag skulle ta några stycken av då och då. Det har jag gjort och nu ser jag världen som den egentligen ser ut....äntligen, måste jag säga.
När jag tittade på den omdebatterade
Disney snutten från tomtens julverkstad såg jag ju tydligt att tomten egentligen är mycket lik Herman Göring, att ingen av debattörerna har sett det fattar jag inte. Du vet Göring, nazist, stridspilot och befälhavare över luftwaffe. Då fattar man ju varför renarna heter Donner och Blitzen och på tyska dessutom! Sen står det ju helt klart när han låter sitt eget flygvapen riva ner de vackert uppställda leksakerna och tvinga dom att marschera in i säcken.....huh. Och med hjälp av en typ som är mycket lik Hitlers närmaste man Bormann transporterar han leksakerna mot ett okänt öde österut ( mot den uppgående solen så klart). Några som särskilt syns i paraden är ju Charlie Chaplin, som Hitler så klart hatade, en hel liten arme av färgade soldater och så klart den lille judiske mannen.
Shit såna här piller skulle ju alla ha, då skulle det bli ordning och reda på tv programmen och inte massa indoktrinering av tveksam sort.
Vi hörs!

Mian sa...

Jag vill ha några av dina piller tror jag! De verkar ju sjukt effektiva i att visa världen såsom den verkligen är. Hoppas de dessutom hjälper dig att må lite bättre. Min hud där bak är inte så hård, men jag är däremot oerhört smärttålig... Jag har dock inte hunnit kolla upp låtarna ännu, eftersom de senaste dagarna varit något intensiva... Ska åtgärda detta, jag lovar!