torsdag 13 september 2007

Mina kärlekar

Undrar om min man vet om att jag är kär i två andra män? De heter Jerry och Ben. Jag älskar dem. Jag avgudar dem. De är perfekta och alldeles, alldeles underbara.

Idag ska jag njuta av en av deras skapelse, en ny variant vid namn Chocolate Therapy. Den känns behövlig. Hittade dock ingen bild på den, så jag får visa en annan favorit.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hr-hrm...

http://miamoore.blogspot.com/2007/09/ugly-as-fuck.html

/H

Mian sa...

Så här är det; På torsdagar går jag till Vikt Väktarna och väger mig. Torsdagar är således min sista dag på Vikt Väktar-veckan. På fredag börjar en ny vecka. På torsdagar får jag lyxa, eftersom jag ändå hinner gå ner till nästa torsdag. Från förra torsdagen hade jag idag gått ner 9 hg, vilket är alldeles ypperligt eftersom jag ammar, alltså var jag värd lite god glass. Och i morgon börjar då en ny vecka med flitigt pointsräknande. Så det så.

*muttrar lite*

Fula tanten sa...

Självklart är du värd Ben & Jerrys!
Det är nog tur för mig att vi har så långt till den sortens glass, för hade jag sådan hemma skulle jag inte kunna ha pli på mig själv. *S*
Vem behöver en man när man kan gå till sängs med en burk B&J? ;-)

Anonym sa...

Det handlar ju inte om vad du är VÄRD! Du är värd all glass i världen. Det är haltar rätt rejält att ena dagen tala om framgångsbrist i viktreduktion och nästa äta västra halvklotets värsta kaloribomb...

:)

Mia sa...

Men Henning då! =) Du vet inte vad du pratar om nu tror jag. Klart det inte är någon logisk logik bakom det hela. Däremot är det en tjejlogik som aldrig slår fel och stämmer varenda gång = väldigt logiskt.

Anonym sa...

Du menar;
-Ajdå, jag fick inget gjort idag och känner mig därför bedrövlig till mods så jag tröstar mig med att vila? :)

/H

Mian sa...

Henning, jag vill bara påpeka att det med viktreduktion och glassätande sker under SAMMA dag. Och poängen är ju att jag hinner göra av med det och mer där till innan nästa vägning ändå. Men okej, jo det är väl för komplicerat för er män, det där... :-)