lördag 3 januari 2009


Det nya året skulle ju bli Det Friska Året. Men här är vi, och ingen av oss är frisk alls. Jag har för fasen bihåleinflammation och luftrörskatarr, och det känns ju inte som något som skulle existera under Det Friska Året. Men återigen; det är bara kvarlevorna av 2008, det var ju ändå då jag blev sjuk. Och stackars lilla Viktor ligger här och kämpar för att kunna andas ordentligt. Elände.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men stackars er. Även här går inhaltorerna på högvarv, men lill Viktor är ju så liten än (fast Malva började med sina andningshyss vid tre veckors ålder så...tack gode gud för inhalationsmediciner). Hoppas 2009 tar över snart och att ni blir friska och starka!

www.villa113.bloggspot.com sa...

MEN HEEEEEJ MIA!
TJOHOOOO, vad glad jag är att jag "hittat" dig. Eller jag, och jag. Det var ju faktiskt Anki som hittade dig:).
Super kul att få se bilder på dig. Du är verkligen super duper fin. Visst, sista bilden kanske inte var den bästa;). Och super duper söta barn och en fin man.
Vad sugen jag blir att skaffa mig en till liten....men jag har sagt att när Edvin är 5 år kan trean få komma. Elvira är 5 år nu i april och Edvin är 1.5 år. Bor faktiskt i Hög....har nyligen flyttat in i vårt nybyggda hus bredvid pensionärslängorna. Äntligen har jag fått flytta till hus som jag längtat till i typ hela mitt liv. Jag har också en blogg, villa113.blogspot.com men har verkligen inte haft tid att lägga in några bilder eller skriva något då vi haft fullt upp med huset i höst. Har även en blogg med min sambo Mattias som handlar om vårt husbygge, www.villaedsta.blogg.se.
Jag håller med dig om 2008, har aldrig varit med om att det varit så mycket sjukdom och död något annat år. 2009 känns som ett riktigt super bra år:).
Hoppas allt är bra med dig. Vart bor din mamma och syrra då? Har du kanske dom i närheten?

Ha det så bra trots sjukan.
Massor av kramar från Maria Nilsson.

Mian sa...

mammagumman: Hur mår ni ni i kylan? Jag älskar visserligen vinter, men det är ju lite jobbigt för luftrören med så många minus.

www.villaedsta.blogg.se/Maria Nilsson: Hej! vad roligt att du lämnar en hälsning! Kul att du mår bra, och att ni byggt hus! *avundsjuk* Åh, Edvin visste jag inte om, men Elvira minns jag att du berättade om då vi senast hördes av. Ser framemot att få se bilder på ert nya hus på din blogg!
Kramar!