torsdag 11 december 2008

Känsliga läsare varnas

Påminn mig om att aldrig mer äta ananas, om jag nu skulle överleva detta och inte förblöda. Om jag utsatt mig för detta utan att ungen kommer ut blir jag banne mig bitter. Ananas är en helvetesfrukt, I tell you. Min mun gör ooont. *gnäller*


12 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kanske är dum i huvet, men varför äter du ananas till förbanelse??
Vad kan denna frukt göra för att skynda på pojken??

Mian sa...

Läs här: http://se.babycenter.com/pregnancy/labourandbirth/planningyourbabysbirth/naturalbringonlabour

Det funkade med Minna. Jag åt ananas, och ett par timmar senare brakade det loss. Och det funkade för flera jag känner. men denna gång verkar det kört...

Anonym sa...

Händer det ngt??

Tora sa...

är det där BLOD? oh lord.

Kajsas skolklass sa...

Lillpojken kommer den 16. Precis som jag har gissat på i tävlingen. Bara 4 dagar kvar. Sen är han här. Vad trevligt det ska bli att vinna! ;)

Anonym sa...

Men lilla gumman! Det där kan inte vara nyttigt! Du skulle ju ta det lugnt ju! Men jag lovar att han kommer ikväll 19.29!

Anonym sa...

Jag hittade den där sidan imorse och mailade den till dig. Jag hade aldrig hört det förr. Jag tycker nog du ska prova någon annan metod, det fanns ju några att välja mellan.
Jag vet att det är jobbigt för dig nu, men försök att njuta istället och ät sånt som du tycker om.....

Kram på dig!

Mia sa...

Aaaah! Du kan ju inte äte mer än en halv ananas i taget. Man blir ju helt sönderfrätt i munnen. Men gott är det, mums! Jag älskar ananas i måttliga mängder.

Anonym sa...

Prova risinolja..Om du är riktigt desperat..Men de kan gå FORT!

Anonym sa...

Lugn gumman! Nu har jag koll på tidningen så inatt kommer han!
Imorrn kan ni mysfika och födelsedagsfira till Luciamorgon på tv... Det ska vi!
Kram!

Mian sa...

Tora: Det är blod. :-/
Mia: Jo, man blir ju det... Minsyster trodde jag skurit mig på skalen, och tyckte jag var korkad som inte varit mer noggrann med att skära bort det. fast i själva verket var/är jag sönderfrätt och var korkad som inte slutade äta fast det sved. ;-)

Och inte fan funkade det. Avskriver härmed ananasmetoden helt, även om det funkade med Minna. Jag ska aldrig mer äta ananas, jag svär.

Anonym: Ricinolja sägs kunna påverka barnet alltför mycket, och det avråds man helt från att använda sig av. Det kan tydligen vara rent av farligt, så det hoppar jag nog över. och snabbt lär det ju gå i alla fall då det väl sätter igång...

Anonym sa...

Men gumman!!!