tisdag 13 november 2012

Festlighetsbrist

Jag behöver festligheter. Jag behöver få roa mig. Det är utmärkt att jag får med mig en lång, underbar, snygg vän ut för att äta på lördag. Just nu funderar jag starkt på att dessutom dra med henne på flatklubb. Jag tror vi båda behöver festligheter. Å andra sidan behöver vi båda bli krya från mutantförkylningar också. Åtminstone en av oss har immunförsvar som ett litet barn och har varit sjuk väldigt länge nu. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

En utbredd missuppfattning är att man ska bekämpa förkylningar mm med nyttiga grejor. T ex vitlök och c-vitaminer. Jag tror ju nämligen att alla dessa nyttigheter bara stärker basseluskerna. Däremot min metod, sprit,godis och sega kvällar i soffan försvagar dom till utplåningens rand. Därför tror jag att en rejäl utgång kan vara riktigt bra för hälsan. Se bakfyllan som det ondas sista strid-ju värre huvudvärk desto friskare på måndag. Mvh

Mian sa...

Men, men, men... Då måste jag ju HELT se över min livsföring... Åh, denna existensiella ångest detta ger! Och...varför ger festkvällar alltid förkylningar som efterrätt? Är det chocken som gör det?

Anonym sa...

Ja, såklart är ju ett ständigt bekämpande av bakterier att föredra.
Sprita inte bara händerna sprita inuti också!

Mvh