torsdag 7 maj 2009

Ny bostad, kanske?


Som hittat! Ett nätt slott för bara 32 miljoner. Det verkar rymligt nog, åtminstone. Handpenningen kanske blir tuff. Månadskostnaden med... Fast lite måste man ju våga satsa!

7 kommentarer:

Anna sa...

Du inser att vid det laget du kommit till rum 57 med Kirbyn skulle rum 1 grott igen av damm och smuts totalt? Du skulle vara tvungen att springa som i ett hamsterhjul med dammsugaren ;)

Tessie sa...

men det är sjukt fint därute :-)fast det spökar i minst ett av rummen! Det var där jag bodde 3 dagar i veckan i 6 månader... gick väl upp en sådär 6 kg... *burr*

Mian sa...

Anna: Och tänk vad mycket motion jag skulle få! Annars står det ju faktiskt att det finns tjänstebostäder, så det är väl bara till att anställa lite folk. Månadskostnaden bli ju ändå rätt hög... Typ 50 papp i månaden... Och 3,2 mille i kontantinsats...

Tessie: Fan vilka jobbiga spöken som får en att gå upp i vikt! ;-) Då ska vi nog inte köpa det trots all. Och märk väl, det har alltså INTE med ekonomi att göra, utan bara det faktum att jag inte vill utsättas för sådana spöken! :-)

Tessie sa...

Japp, skyller på spöket. Hon var inte sjysst ;-)

mammagumman sa...

Nått måste man ju unna sig! :)

Manfred sa...

Hur stort är garaget? Ingår det en butler och en mekaniker så tar vi det!

Helena sa...

Nej, nej! Onödigt med så mycket pengar och alleles för stort!
Ta detta istället!
http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3KSDD88TRML4KGFP