måndag 19 december 2011

Plötsligt händer det

Imorse bäddade jag inte sängen. Jag skakade bara alla sängkläder genom fönstret, så där som jag alltid gör, rättade till dem snyggt i sängen och drog för gardinerna (så att förbipasserande inte ska se att det är obäddat). Men jag bäddade inte!
I kväll städade jag inte köket. Jag konstaterade att det var stökigt och att jag behöver plocka ur den rena disken ur diskmaskinen, men istället för att göra det släckte jag lamporna och satte mig i soffan. Jag! Satte! Mig! I! Soffan! Istället! För! Att! Städa!

Chocken är total! Kanske måste jag uppsöka läkare.

2 kommentarer:

Anna sa...

Så pepp! Heja syster starkast utav alla.

Anki sa...

Åh vad jag känner igen mig! Dock EJ är jag så ambitiös att jag skakar sängkläderna varje morgon, men bäddar gör jag...För att inte tala om plockandet på kvällarna. Köket helst ska vara så snyggt som möjligt (så det blir "trevligt" att vakna till nästa morgon..)...Man lever ju inte helt i nuet när man hela tiden förbereder nästa steg...FAST och andra sidan, känslan av "städat" är ju så jäkla skön! Hmm, vad är det vi lider av egentligen? Är det typiskt kulturellt-kvinnligt? Kan män bete sig så här...? Är jag läskig som ens resonerar så?...Hur som helst, just nu avnjuter jag en för dagen storstädad (julstädad) lägenhet...God Jul och Kram!